احلى كلام
::+:+:+:+::


الـسلام علـيـكـم ورحـمة الله وبـركاته

لو علمت الدار بمن زارها فرحت
واستبشرت ثم باست موضع القدمين
وأنشدت بلسان الحال قائلةً
اهلا وسهلاً بأهل الجود والكرم

أهــــــــــــــــــلا ً وسهــــــــــــــــلا

وبرجاء تشريفنا بعضويتك فى المنتدى.....(احلى كلام)

::+:+:+:+::
احلى كلام
::+:+:+:+::


الـسلام علـيـكـم ورحـمة الله وبـركاته

لو علمت الدار بمن زارها فرحت
واستبشرت ثم باست موضع القدمين
وأنشدت بلسان الحال قائلةً
اهلا وسهلاً بأهل الجود والكرم

أهــــــــــــــــــلا ً وسهــــــــــــــــلا

وبرجاء تشريفنا بعضويتك فى المنتدى.....(احلى كلام)

::+:+:+:+::
احلى كلام
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدى اكثر من روعة  
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
sama
مديرة عامة مميزة
مديرة عامة مميزة
sama


عدد المساهمات : 78
تاريخ التسجيل : 01/08/2010
Pndsp& : طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة 15781610
من اى دولة انت...!!؟ : طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة Female78

طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة   طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة Icon_minitimeالجمعة أغسطس 27, 2010 5:28 pm

الرقاق باللحمه المفرومه:
(الاممة)



المقادير:
-12 قطعه رقاق.
-1كيلو لحمه مفروم احمر.
-2بصله متوسطه مفرومه جيدا.
-ملح وفلفل اسمر حسب المذاق (2ملعه ملح صغيره,1ملعقه فلفل اسمر صغنونه برده).
-1ملعقه سمن بلدي او زبده صفراء كبيره +3ملعق زيت زره او عباد الشمس.
-1 ليتر شوربه ساخنه اي نوع شوربه.
>>>>صنيه مستديره لعمل الرقاق.

الطريقه بئي ايييييييه:
-الاول نعمل اللحمه المفرومه تتعصج وهقول ازاي نجيب البصله المفرومه تتزلها علي ملعقه سمن بلدي كبيره حتي تصبح لونها اصفر دهبي كده ماشي ونجيب كيلو اللحمه ونعد نقلب فيها ونحط الملح والفلفل معاها وبعدين ايه بئي يا حلوين نسيبها لحد متسوتي بتاع ربع ساعه بس .

--نجيب الصينية اللي هانعمل فيها الرقاق وندهنها بالسمن
-نسخن نوع الشوربه الموجود عندنا
-نمسك الرقاق و نغطس أول واحد في الشوربه من غير ما تلين و نحطها في الصينية و ندهنها بالسمنة أو نقطع عليها قطع صغيرة من الزبدة و بعدين نعمل طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة حوالي 6طبقات و نفرد فوقه طبقة من اللحم المعصج و بعدين نحط فوقه طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة ( نسقيه بالمرقة و نحطه و بعدين ندهنه بالسمنة) لحد ما نعمل برده 6 طبقات و ندهن الوش بالسمنة جيدا
-ندخله فرن متوسط الحرارة لحد ما يبقى دهبي .
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
البرق الخارق
Admin
Admin
البرق الخارق


عدد المساهمات : 157
العمر : 30
تاريخ التسجيل : 30/07/2010
Pndsp& : طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة 15781610
من اى دولة انت...!!؟ : طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة Male_e10
احتـــرام قــوانين المنتدى : طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة 11110
الموقع : http://www.a7la0kalam.yoo7.com

طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة   طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة Icon_minitimeالجمعة أغسطس 27, 2010 8:44 pm

مشكوووووووووووووووووووووووووووووور
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://a7la0kalam.yoo7.com
 
طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل طاجن البطاطس باللحمة الضانى
» طريقــــــة عمل البامية باللحمة الضانى
» طريقة القرنابيط
» طريقة عمل الكشك
» طريقة عمل الحمام بالفريك

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
احلى كلام :: ~ْمنتديات الاسرة والمجتمع~ْ~ :: مضبخك سيدتى-
انتقل الى: